Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

СПОТ

марки
Цена
СПОТ

     Спот осветителни тела от Altalusse – Това са системи за насочено осветление, които се използват за лесно и ефективно осветяване на детайли от интериора на дома или работното пространство. Не винаги е подходящо да се окачи голям полилей в малка стая, но спот осветлението решава проблема с малките помещения без затруднение.

    Чешкият производител Altalusse съчетава в своите осветителни тела най-добрите дизайнерски решения, високото качество и достъпните цени. Осветителнитетела на тази компания вече са създали уютна атмосфера и уникален интериор в домовете на хиляди клиенти.

     Спот осветлението често има компактни размери, но неговата производителност не намалява от това, а по-скоро обратното. Благодарение на насочената светлина се постига максималният светлинен поток.

    Много спот осветителни тела имат крака с въртящи се основни, които позволяват да бъдат насочени към желания обект или зона в помещението. За разлика от полилея, тези осветителни тела не осигуряват равномерно осветяване, което прави възможна функцията за акцентиране със светлинни лъчи. Тук ще намерите спот осветление за стаи или отделни зони на помещени с всякакъв размер: от най-малките - до 10 квадратни метра, до големите над 20 квадратни метра. Освен това асортиментът предлага и таванно спот осветление. То се намира под тавана и може да осветява няколко зони на стаята едновременно. Към основата на един крак има прикрепени няколко прожектора, които могат да се завъртат в различни посоки, като се фокусират върху елементите на помещението.

     Различните форми, цветове и размери дават воля на въображението на дизайнерите или самите купувачи. Модерен и оригинален интериор винаги може да бъде допълнен с ярко оригинално осветяване под формата на спот осветление. Класическият или съвременен стил винаги е актуален, а златото, антикът, месингът или орехът подхождат на много интериори.

     Закупуването на спот осветителни тела от ALTALUSSE означава закупуване на висококачествени европейски стоки, които ще служат в продължение на много години!

Защо купувачите избират именно Altalusse?

- Официален представител сме на марката ALTALUSSE, което означава, че асортиментът ни винаги е най-богат и най-разнообразен;

- Поради факта, че сме официални доставчици на марката ALTALUSSE, ние предлагаме най-изгодните цени. Нашите купувачи няма да плащат повече, тъй като доставяме стоките директно от производителя!

- продуктите са с 2-годишна гаранция и необходимите сертификати за тях;

- има богат асортимент отосветителни тела: полилеи, пендели, настолни лампи, спот,  в различни стилове от класически до модерен; всички възможни размери, мощности и видове лампи - на 100% ще намерите точно модела, който ще допълни вашия интериор и ще задоволи всички ваши желания;

- Altalusse непрекъснато обновява колекциите си и предлага серия от модели, които перфектно се съчетават помежду си.