Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

ПЛАФОН

марки
Цена
ПЛАФОН

Нашият онлайн магазин ви предлага широка гама таванни осветителни тела от Altalusse, така че можете да си изберете за дома, офиса, магазина или всяко търговско пространство. Имаме балансирана ценова политика, 2-годишна гаранция и бърза безплатна доставка в цяла България.

Плафонът, който плътно прилепва към тавана, е компактен и може да се вмести в помещение с всякакъв размер, той е универсален осветителен уред. Отдавна е преминал от категорията на прагматичните покупки в категорията на предметите на изкуството. Плафонът върши отлична работа за оптимизиране на визуалното възприятие на пространството и умело допълва всякакъв стил помещения.

  1. Плафоните са компактни и не претрупват пространството на помещението. Преобладаващото отсъствието на окачени части и монтираната на тавана конструкция го правят незаменим за корекция на светлината на ниски и малки помещения.
  2. Практичността дава възможност за няколко варианта за осветление. Такова осветително тяло може да залее цялото помещение с разсеяна светлина, да оформи различни зони за насочване и да подчертае интериорните елементи. Всички тези функции са съчетани в едно устройство и разширяват границите на дизайнерското оформление на помещението.
  3. Простата конструкция не изисква допълнителни познания от страна на купувача по време на монтажа. Всички материали, от които са направениосветителните тела, са с високо качество, технологията е изключително проста и лесна за поддръжка.
  4. Неограничени са възможностите за дизайн. Търговската марка ALTALUSSE постоянно радва своите клиенти с нови продукти и подобрени модели осветителни тела. Те без усилие съчетават различни материали като дърво и стъкло, метал и кристал, пластмаса и плат. Всичко това дава страхотни перспективи за правилно осветление, което напълно да съответства на избрания интериорен дизайн.

В нашия онлайн магазин имате възможност да закупите таванни осветителни тела, които не само ще бъдат истинско произведение на изкуството, но и ще създадат добро настроение и отлична осветеност на вашия дом!