Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

ПЕНДЕЛ

марки
Цена
ПЕНДЕЛ

    Източникът на светлина трябва да съответства на дизайнерските решения на помещението, да подчертава индивидуалността на всички негови елементи и да дарява добро настроение и щастие на всички живеещи в дома. Търговската марка ALTALUSSE предлага на вашето внимание модерни висококачествени пендели, които ще направят всяка стая завършена и светла.

Пенделът и неговите предимства.

    Пенделът е проста конструкция, чрез която един или повече плафона са прикрепени към тавана с твърда или мека опора.

1. Пенделът винаги е изразителен акцент в интериора на всяко помещение. Той му придава уют и атрактивен дизайн. Превръща се в предмет на изкуството и често е оригинална декорация на дома. Благодарение на разнообразието от модели на ALTALUSSE може да се създаде интериор с необходимите акценти върху неговите елементи.

2. Богатият асортимент от пендели позволява те да се използват за декорация на помещения във всеки стил. Различните дизайнерски варианти, форми, цветове правят възможно да не се ограничава декорацията на помещенията с различно предназначение (жилищни сгради, магазини, търговски обекти и др.). А също и да се организират цели осветителни системи за големи помещения, като се използват комбинации от няколко осветителни тела с различни размери от една и съща серия.

3. Такива пендели се използват за кухни, коридори, бани, спални, в частни домове и апартаменти. В зависимост от избрания дизайн лесно може да се оформи осветление в помещения с различни размери.

4. Висящите пендели и осветителни тела осигуряват насочено и обемно осветление. По този начин се получава удобна и романтична среда там, където те са разположени. Често клиентите купуват пендели за кафенета, барове или ресторанти, където е необходима точно такава атмосфера. Поставят ги над определена зона, където работят за създаване на комфорт.

5. Пенделите имат различен дизайн, което ги прави незаменими при много решения. Окачванията им могат да се регулират, да имат фиксиран статив или кабел. Броят на плафоните е от един до 5-6 на пендел. Също така, плафоните могат да се въртят, да бъдат независими или комплексни, могат да бъдат с възможности за регулиране на яркостта и мощността на светлината.

6. Пенделът е лесен за монтиране, а може да се контролира и на определена височина.

 

Какво предлага  ALTALUSSE?

    Ще намерите пендели, които ще се превърнат в източник на светлина както в жилищното, така и в офис пространството. За да украсите частен ресторант, кафене или друго обществено заведение е целесъобразно използването на пендели. За ваше удобство предлагаме да се възползвате от нашите предимства:

  • Официални представители сме на търговската марка Altalusse и затова имаме най-добрите цени.

  • Богат асортимент: класическите модели и всички нови артикули се получават директно от завода-производител в най-кратки срокове.

  • Получавате гаранция за всяко осветително тяло, която закупите от нас.

  • Високото качество на таванните осветителни тела се потвърждава от необходимите сертификати.