Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Креативен комплект с пластелин (глина) Berger Kids Clay Monsters

  • Марка: Berger
  • Кат. номер: 8596165040200

Креативен комплект с пластелин (глина) Berger Kids Clay Monsters!

 

Открийте за себе си радост от неограничено творчество с многоцветния игрови набор Berger Kids Clay Monsters!


Разработена, за да развива въображение на децата, тази ярка и мека пластилинова глина отлично става за сензорно развитие и обучение върху игрова основа.

 

Тя развива мека моторика, а така също фантазия и творчество на детето ви. Служи за приятно умствено упражнение и изучаване на света едновременно. Разноцветният формовъчен пластилин позволява да се моделира всякаква фантазия, популярен герой, модна играчка, декоративни елементи, моден аксесоар – всеки предмет или инсталация. Berger Monsters е възхитителен набор, весела и забавна проява за парти, игрова стая, детска градина. Глината изсъхва и става твърда – така че вашето дете може да запази своите герои и да си играе с тях после.
ЛЕКА И ГЪВКАВА МОДЕЛИРАЩА ГЛИНА: удобна за работа, тази глина предоставя уникално усещане, тя е приятна за използване, има нежен аромат. Тя е много мек, гъвкав и неприлепващ материал.

 

СУПЕР ЯРКИ ЦВЕТОВЕ: асортиментът на детската глина, като дъждовна дъга, се препоръчва за неограничено творчества както на момчетата, така и на момичетата на възраст над 3 години. Цветовете могат да се смесят и детето да се гмурне в света на творчеството и веселието!

 

ТВОРЧЕСТВО И ИЗРАЗЯВАНЕ: Berger Monsters служи, за да запали в детето ви творчески гений! Наборът вдъхновява любопитството, и по този начин се откриват различни форми и багри, въображение, за да бъдат изваяни собствени уникални играчки. След като творбите им се изсушат, децата могат да играят с тях и да сглобяват играчки и фигурки.

 

БЕЗОПАСНО И ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ: тази въздушно-суха глина е нетоксична и се произвежда съгласно стандартите на САЩ и ЕС. Тя не залепва по ръцете и не оставя петна върху други предмети. Глината изсъхва за 24 часа. Всеки предмет се доставя в отделен съд за удобно съхраняване и създаване на скулптури няколко пъти. За отлична детска активност!


Berger Monsters не замърсява, не залепва, не оставя никакви следи и не създава безпорядък! Намерете си десетки очарователни и забавни приятели без лепкави отпечатъци по пръстите. Приятно е както за децата, така и за възрастните, развива се въображението! Непременно ще ви харесва!

 

ВНИМАНИЕ: Не се препоръчва за деца под 36-месечната възраст поради дребни детайли, които могат да предизвикат задушаване, ако бъдат погълнати.

29,90 лв. 24,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Креативен комплект с пластелин (глина) Berger Kids Clay Monsters
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!