Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

АПЛИЦИ

марки
Цена
АПЛИЦИ

Аплик

     Този тип осветителни тела е един от най-популярните, когато става въпрос за зониране на помещения или създаване на уютен интериор. Апликът е настенен източник на светлина с отделен плафон, свещи или абажур, който е монтиран на крак, отстъпващ от стената.

Предимствата на инсталирането на аплик

     Закупуването на аплик означава закупуване на традиционно осветително тяло, което може да дава светлина само в отделна зона на помещението. Подходящо е там, където трябва да се запази отделно пространство: до леглото, в съблекалнята, близо до фотьойла или диван, близо до бюрото. По този начин се получава уединен уютен ъгъл във всяко помещение:

  • в спалнята, хола или детската стая;
  • в магазин за дрехи, в салона за красота;
  • на изложението, в изложбените павилиони.

    Можете да закупите аплик в различни размери, форми или цветове, във всякакъв дизайн или творческо изпълнение. Можете лесно да намерите правилното решение за хармонична декорация на помещението в нашия онлайн магазин. Разполагаме с богат избор от аплици Altalusse в един и същ дизайн с полилеи и други видове осветителни тела за удачно съчетаване на цялата светлинна композиция.

За ваше удобство предлагаме да се възползвате от нашите предимства:

  • Официални представители сме на търговската марка Altalusse и затова имаме най-добрите цени.
  • Богат асортимент: класическите модели и всички нови артикули се получават директно от завода-производител  в най-кратки срокове.
  • Всички стоки имат официална гаранция, която позволява да върнете, замените или ремонтирате повредените стоки възможно най-скоро.